Fenerbahçe'den gece yarısı hakem mesajı: Ertan Torunoğulları sert konuştu

Fenerbahçe Yöneticisi ve Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları, 2-2 sona eren Antalyaspor karşılaşmasının ardından hem hakem kararları hem de teknik direktörün sağlık durumu hakkında konuştu.
Fenerbahçe Yöneticisi Ertan Torunoğulları, Antalyaspor maçının ardından Beyaz TV'ye açıklamalar yaptı.

“Şanssız bir gündü”
Karşılaşmayı yorumlayan Torunoğulları, “Şanssız bir gündü. Şanssızdık. Hocamız da rahatsızdı, maça gelemedi ama her şeyin farkındayız. Kısa zamanda toparlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Hakemler için açıklama sinyali
Hakem kararlarına yönelik sessizlik eleştirileri hakkında konuşan Torunoğulları, yakın zamanda resmi bir değerlendirme yapılacağının sinyalini verdi. “Her şeyin farkındayız. Kısa zamanda bir açıklamamız olur. Günü ve zamanı gelince konuşuruz.” sözleriyle yönetimin konuyu kısa sürede gündeme alacağını belirtti.

Reklam
Tedesco’nun sağlık durumu
Rahatsızlığı nedeniyle takımın başında yer almayan teknik direktör Domenico Tedesco’nun durumuna da değinen Torunoğulları, deneyimli çalıştırıcının ciddi bir sağlık sorunu olmadığını söyledi. “Hocamız grip, önemli bir şeyi yok. Ağır bir grip geçirdi. Kısa zamanda toparlanır. Takıma ve hocamıza güveniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sakatlıklar için “maç temposu” yorumu
Takımda üst üste yaşanan sakatlıklarla ilgili ise kısa bir değerlendirme yapan Torunoğulları, “Maç temposu diyelim.” sözleriyle yoğun fikstüre dikkat çekti.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.