Fenerbahçe’nin Gomez aşkı
09:50, 25/01/2018, PerşembeG: Güncelleme: 09:51, 25/01/2018, Perşembe

Fenerbahçe’de Gomez ısrarı sürüyor
Fenerbahçe’nin bu sezon başında kadrosuna katmak isteyip de bir türlü anlaşamadığı Gustavo Gomez için ısrarı sürüyor.
Milan’ın başarılı savunma oyuncusu
Gustavo Gomez
için Fenerbahçe’nin
ısrarı sürüyor. Stoper, sol bek ve sağ bek mevkilerinde görev yapabilen ve çok yönlü bir oyuncu olan Gomez’in hala sarı-lacivertlilerin radarında
olduğu iddia edildi. İtalyan gazetecilere göre
Fenerbahçe’nin Gomez transferi için Milan’a temsilciler gönderdiği ve hatta anlaşmak üzere olduğu iddia edilenler arasında.Paraguaylı oyuncunun çok yönlü oynayabilmesinden dolayı sarı-lacivertlilerin transferde ilk tercihleri arasında yer alıyor.

- Bu sezon Milan Formasıyla sadece UEFA Avrupa Ligi’nde Austria Wien karşısında sadece 10 dakika forma şansı bulan Gustavo Gomez’in devre arası transfer döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.