Fenerbahçe'ye bir Brazilyalı daha
14:15, 22/06/2022, ÇarşambaG: Güncelleme: 14:51, 22/06/2022, Çarşamba

Fenerbahçe'nin hedefinde Vinicius Souza var.
Fenerbahçe Lommel'de forma giyen Vinicius Souza için resmi teklifte bulundu
Teknik direktör Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hızla devam eden sarı-lacivertli ekip gündemine son olarak
Belçika 2.Lig takımlarından Lommel'de forma giyen Brezilyalı orta saha Vinicius Souza için resmi teklifte bulundu.
Portekizli teknik adamın istekleri doğrultusunda orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin birçok oyuncu için girişimi olmuştu.
Daha önce Real Betis'te forma giyen William Carvalho için de teklif yapan Fenerbahçe
bu transferin olumsuz sonuçlanması ihtimalini düşünerek Vinicius Souza için görüşmelere başladı.Fenerbahçe'nin teklifi belli oldu
Belçika 2. Lig ekiplerinden Lommel'de forma giyen Vinicus Souza, geçtiğimiz sezonu Belçika Jupiler League (1. Lig) takımı Mechelen'de tamamladı. 23 yaşındaki Brezilyalı ile prensipte anlaşan sarı lacivertliler, Lommel'e de resmî teklif yaptı.
Fenerbahçe, Vinicius için 5 milyon € bonservis + sonraki satıştan pay önerdi. Lommel ise, Brezilyalı orta saha için 9 milyon € istiyor. Pazarlıklar sürüyor.
- Vinicus Souza'nın tek talibi Fenerbahçe değil. İskoçya devi Celtic'in yanı sıra, Hollanda'dan PSV ve Belçika'dan Club Brugge de ilgileniyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.