Fenerbahçe'ye Rodriguinho'dan kötü haber

Aslı Bayram Yılmaz, Yeni Şafak, Ersin Çelik
09:21, 07/08/2017, PazartesiG: Güncelleme: 09:25, 07/08/2017, Pazartesi
CategoryZpor
Diğer
Fenerbahçe'ye Rodriguinho'dan kötü haber
​Fenerbahçe'ye Rodriguinho'dan kötü haber.

Fenerbahçe’nin gündemindeki Brezilyalı futbolcu Rodriguinho, Corinthians’tan ayrılmayacağını açıkladı.

Brezilyalı futbolcu, devre arasında
Fenerbahçe
’nin gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.
Sarı- Lacivertliler’in halen ilgilendiği öne sürülen başarılı orta saha oyuncusu
Rodriguinho
, Rus ekibi Lokomotiv Moskova talip oldu.
Ancak
Rodriguinho
, “Corinthians’ta çok mutluyum. Güzel bir dönem geçiriyorum. Şu anda ayrılmak istemiyorum” diyerek Ruslar’ı reddetti.

(Kaynak: Fanatik)

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026