Fenerbahçe’ye ‘sabıkalı’ golcü: Gündemi sarsan görüntüler

​

Fenerbahçe’ye ‘sabıkalı’ golcü: Gündemi sarsan görüntüler
​ Fenerbahçe’ye ‘sabıkalı’ golcü: Gündemi sarsan görüntüler

Alkollü araç kullanma, kız arkadaş dövme, uygunsuz fotoğraflar, aldatma…

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim olan Ricardo Centurion hakkında çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Geçmişte bir hayli rahatsız edici olaya karıştığı ortaya çıkan Arjantinli golcünün ‘sabıka kaydı’ bir hayli kabarık…

Boca Juniors’ta forma giydiği dönemde özel hayatında yaşadığı sıkıntılar ile sık sık gündeme gelen Ricardo Centurion, özellikle Rocío Oliva ve Melisa Tozzi isimli bayanlar ile yaşadığı skandallar sebebiyle manşetlerden inmemişti.

Maradona ile sevgili olduğu dönemde Rocio Oliva ile flört eden Arjantinli oyuncu, ülke basını tarafından sert şekilde eleştirilmiş ve Maradona ile arasında ‘aldatma krizi’ yaşanmıştı.

Haberi orijinal kaynağından okumak için fotoğrafa tıklayabilirsiniz.

Daha sonra Melisa Tozzi ile de çalkantılı bir ilişki yaşayan Centurion, bu kez de şiddet suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Konuyla ilgili o dönem Arjantin’de bir televizyon kanalına konuşan Tozzi, Ricardo Centurion’ın kendisini aldattığını öğrendiğinde tartıştıklarını ve o gece dayak yediğini iddia etmişti.

Mozzi o dönemde verdiği demeçlerden birinde, “Instagram’da bir kızla yazıştığını gördüm. O anlık öfkeyle telefonunu camdan dışarı fırlattım ve o da benim iki gözümü morarttı. Kafama aldığım darbenin ardından bilincimi kaybetmişim” ifadelerini kullanmıştı.

Haberi orijinal kaynağından okumak için fotoğrafa tıklayabilirsiniz.

Kadınlara uygunsuz fotoğraflar gönderme,alkollü araç kullanma gibi daha birçok ‘vukuatı’ bulunan Ricardo Centurion hakkında tartışmaya en kapalı konu ise gençlik yıllarında verdiği bir poz.

Haberi orijinal kaynağından okumak için fotoğrafa tıklayabilirsiniz.

Henüz 16 yaşında iken elinde silah ile çektirdiği bir fotoğraf, Arjantinli futbolcunun peşini bırakmıyor. Boca Juniors’tan Sao Paolo’ya transfer olduğu dönemde bu konuyla alakalı çok başı ağrıyan Centurion, yaptığından çok pişman olduğunu dile getirmişti.

O dönem Gazeta Press’e konuşan Centurion, “16 yaşında şaka amaçlı çekilmiş bir fotoğraftı. Bu kadar büyütülmemesi gerekiyor. Yanlış bir şey olduğunu kabul ediyorum ancak önemli bir konu değil. Çünkü yalnızca şaka amaçlı verilmiş bir pozdu” sözleriyle kendisini savunmuştu.

Haberi orijinal kaynağından okumak için fotoğrafa tıklayabilirsiniz.

Söz konusu skandalları ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçe yönetiminin olası bir Ricardo Centurion transferi hakkında nasıl bir tutum sergileyeceği şimdiden merak konusu.