Fenerbahçe'ye Slimani müjdesi
11:43, 27/02/2019, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:48, 27/02/2019, Çarşamba

Islam Slimani'nin Zenit'e attığı golden sonraki sevinci.
Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Islam Slimani'nin bonservisini elinde bulunduran Leicester City, sarı lacivertli taraftarları sevindiren bir karar verdi. Claude Puel ile yollarını ayıran İngiliz ekibi, Slimani'yi Celtic'e getirmek isteyen Brendan Rodgers ile anlaştı ve golcü oyuncunun yeni durağı netleşmiş oldu.
Fenerbahçe forması giyen
Islam Slimani’nin
bonservisini elinde bulunduran Leicester City,
Fransız teknik adam Claude Puel
ile yollarını resmen ayırdı ve yerine Brendan Rodgers
göreve getirildi.Leicester City
ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Brendan Rodgers, Celtic’i çalıştırdığı dönemde golcü futbolcuyu istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Bu gelişmenin ardından Islam Slimani’nin sezon sonunda Premier Lig’e geri dönmesine ve kariyerine Leicester City’de devam etmesine kesin gözüyle
bakılıyor.
- Fenerbahçe, 30 yaşındaki deneyimli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Slimani, bu sezon Süper Lig’de takımına yalnızca 1 gollük katkı sağladı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.