Forması için Messi'yi ayağına getiren adam
06:00, 18/10/2018, PerşembeG: Güncelleme: 10:17, 18/10/2018, Perşembe

Lionel Messi
Barcelona'nın dünya yıldızı Lionel Messi, bir röportajında maç sonlarında kimsenin formasını almak için uğraşmayacağını ancak isteyen olması halinde forma değişimi yapabileceğini dile getirmişti. Arjantinli futbolcu, bu açıklamasının devamında ise sadece Zidane'dan formasını istediğini belirtmişti. Ancak yıllar sonra bu durumun aksine bir gerçek ortaya çıktı. Barcelona 11'inde yeni yeni şans bulmaya başlayan Messi'nin o dönemde formasını almak istediği oyuncunun ayağına kadar gittiği öğrenildi.
Maçın bitiş düdüğünün ardından futbolcuların birbirleriyle
forma değiştiği
görüntülere hepimiz aşinayızdır. Peki, Lionel Messi
'nin şimdiye kadar herhangi bir maçın sonunda hiçbir futbolcudan forma istediğini
gördünüz mü?Arjantinli yıldız futbolcu, konuyla ilgili daha önce verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:
- "Hiç forma istemem. Rakip takımda bir Arjantinli varsa onunla formamı değiştiririm. Arjantinli yoksa ve biri bana sorarsa onunla değiştiririm ama ben hiç kimseden formasını gidip istemem. Bugüne kadar bunun tekbir istisnasıoldu. Bir kez bir futbolcudan formasını istedim: O daZinedine Zidane'dı."

Messi
'nin formasını istediği tek ismin Zidane
olduğu gerçeği oyuncunun bu röportajında öğrenilirken bilinmeyen bir hikaye daha gün yüzüne çıktı. O da Messi
'nin Barcelona
'da şans bulmaya başladığı yıllarda Valencia
ile oynanan bir maçtan sonra soyunma odasına kadar gidip vatandaşı Aimar
'ın formasını istemesiydi.Arjantin futbolunun yetiştirdiği en iyi 10 numaralardan biri olan Aimar'dan formasını alabilmek için Valencia soyunma odasına kadar giden Messi, yıldız oyuncunun formasıyla mücadele sonunda poz vermişti.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.