Galatasaray derbi öncesi transfer yaptı!

Ouseynou Ceesay
Ouseynou Ceesay

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesinde flaş bir transfer imza attı. Sarı kırmızılı ekip, IFK Tumba'da forma giyen 20 yaşındaki Ouseynou Ceesay'ı U21 takımıyla idmana çıkardı.

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın kritik derbi öncesinde transfer yaptığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; İsveç’in IFK Tumba takımında forma giyen 20 yaşındaki ‘Ozzy’ lakaplı Ouseynou Ceesay’ın sarı kırmızılı takımın U21 takımıyla deneme idmanlarına çıktı.

Genç futbolcu henüz 20 yaşında.
Genç futbolcu henüz 20 yaşında.

İsveç basınına konuşan Ceesay, “Bir hafta boyunca Türkiye’deydim. Galatasaray U21 takımı ile antrenmanlara katıldım. Benden memnun kaldılar ve yakında tekrar orada olacağım. Ardından umarım A takıma yükselirim. Galatasaray, 20 kez şampiyon olmuş çılgın bir takım. Şampiyonlar Ligi tecrübeleri de var” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a transfer olma sürecini anlatan genç futbolcu, "Sanki bir filmdeyim gibi. Bu benim hayatımın şansı. Menajerim, bu şansı yakalamamda yardımcı oldu" diye konuştu.

Genç futbolcunun Türk menajeri Necmettin Çelikhan ise "Çok teknik bir oyuncu. Oyunu değiştirebilecek bir kaliteye sahip. Belki Galatasaray, gelişmesi için başka bir kulübe de gönderebilir" dedi.