Tüm stadyuma bayrak konuldu: Galatasaray - Fenerbahçe maçında koreografi olacak mı?

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde Galatasaray yönetimi tüm stadyumu bayraklarla donattı. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçında koreografi olacak mı?
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında şampiyonluk yolundaki en kritik randevulardan birine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Galatasaray'da, dev derbi öncesi RAMS Park adeta sarı-kırmızıya boyandı. Galatasaray yönetimi, dev mücadelede tribünlerde görsel bir şölen oluşturmak ve takımlarına maksimum destek sağlamak amacıyla stadyumdaki tüm koltukları sarı-kırmızılı bayraklarla donattı.
Şampiyonlar Ligi'nde de yapılmıştı
Daha önce UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki dev eşleşmelerde de uygulanan ve tribün atmosferini üst seviyeye taşıyan bu hamleyle, Galatasaraylı taraftarların seremoniden itibaren stadyumda müthiş bir baskı kurması hedefleniyor. Ev sahibi ekibin taraftarlarıyla bütünleşerek şampiyonluk yolunda kritik bir avantaj elde etmek istediği bu organizasyonda, 50 bin bayrağın aynı anda dalgalandırılmasıyla tarihi bir atmosferin oluşturulması bekleniyor.

Galatasaray - Fenerbahçe maçında koreografi olacak mı?
Futbolseverlerin merakla beklediği bir başka konu ise RAMS Park Stadyumu'nda koreografi yapılıp yapılmayacağı oldu. DHA muhabiri Serhan Türk'ün haberine göre, Galatasaray tribünlerinde Fenerbahçe derbisi öncesi maça özel bir koreografi yapılacak.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.