Galatasaray için gecenin kahramanı: Alessandro Schöpf

Alessandro Schöpf, Lokomotiv Moskova'ya attığı golü dizlerinin üzerinde kayarak kutluyor.
Alessandro Schöpf, Lokomotiv Moskova'ya attığı golü dizlerinin üzerinde kayarak kutluyor.

Schalke forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Alessandro Schöpf, Lokomotiv Moskova maçında attığı golle sarı kırmızılı taraftarlar için 'gecenin kahramanı' oldu. Galatasaraylı futbolseverler, uzatma dakikalarında attığı golle sarı kırmızılı ekibe Avrupa Ligi kapılarını açan Avusturyalı isme övgüler yağdırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında sahasında Lokomotiv Moskova'yı 1-0 mağlup ederek temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi yolunu açan Schalke'de galibiyet golünü atanAlessandro Schöpf, sarı kırmızılı taraftarların kalbini fethetti.

Veltins Arena'da oynanan karşılaşmanın uzatma bölümlerinde takımının 1-0 öne geçiren Avusturyalı futbolcu, sosyal medyada yere göğe sığdırılamadı. Galatasaray taraftarı, 24 yaşındaki futbolcu hakkında renkli paylaşımlarda bulundu.

Alessandro Schöpf, Lokomotiv Moskova ağlarına attığı golü böyle kutladı.
Alessandro Schöpf, Lokomotiv Moskova ağlarına attığı golü böyle kutladı.

Galatasaray - Porto müsabakasında 'maçın adamı' seçilmesi gereken ismin Schöpf olduğu yönünde esprili yorumlarda bulunan Türk futbolseverler, Alman ekibine teşekkür mesajları da iletmeyi ihmal etmedi.

SCHALKE'DEN ESPRİLİ PAYLAŞIM

  • Öte yandan Schalke 04’ün Twitter hesabından da esprili bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda, göz kırpan Schalke oyuncusu yer alırken paylaşıma da Galatasaray etiketlenerek “Bir şey değil” ifadeleri kullanıldı.

Schalke forması giyen oyuncuların gol sevinci.
Schalke forması giyen oyuncuların gol sevinci.

GÖZLER SCHALKE - LOKOMOTIV MOSKOVA MAÇINDAYDI

Schalke, Galatasaray’ın Lokomotiv Moskova’ya yenilmesinin ardından gruptan çıkmayı garantilemiş ve bunun için Lokomotiv Moskova’ya sosyal medyadan teşekkür mesajı yollamıştı.

Rus kulübü de, “Siz de 11 Aralık’ta ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz” yazarak, bugünkü maçı işaret etmiş, Almanlar göz kırpma ve el sıkışma sembolleriyle bu mesajı yanıtlamıştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

😁

Alessandro Schöpf (@alessandroschoepf)'in paylaştığı bir gönderi ()