Galatasaray taraftarından Okan Buruk için karşılama: Fatih Terim sonrası ilk kez ‘İmparator’ tezahüratı yapıldı

Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray zirve yarışında ağır yara aldı ve deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Okan Buruk’u havalimanında karşılamaya gelen taraftarlar, Fatih Terim sonrası ilk kez ‘İmparator’ tezahüratı yaptı. İşte Okan Buruk’un taraftara söylediği sözler…
Trendyol Süper Lig’de 23. Hafta heyecanı yaşanıyor. Lider Galatasaray deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor’a konuk oldu. Sarı-kırmızılı takım, Adil Demirbağ ve Kramer’in golleriyle sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Maçın kaderini değiştiren 'Ofsayt kararı'
Maça damga vuran pozisyon ise, Galatasaray’ın Sane ile bulduğu golün VAR tarafından uyarılması ve pozisyonu izleyen hakem Atilla Karaoğlan’ın golü iptal ettiği anlar oldu.

G.Saray'dan tepki paylaşımı
Maçın ardından sarı-kırmızlı kulüp, sosyal medyadan hakeme büyük tepki göstererek 'Galatasaray bu oyunlarla durdurulamaz!' paylaşımı yaptı.

Reklam
Taraftardan Okan Buruk’a karşılama: ‘İmparator’ tezahüratları yapıldı
Bir grup Galatasaray taraftarı, havalimanın gelen Okan Buruk’u tezahüratlarla karşıladı. G.Saray taraftarı, Fatih Terim sonrası ilk kez ‘İmparator’ tezahüratlarında bulunarak Okan Buruk’a destek verdi.

Taraftarın arasına girerek konuşan teknik direktör Okan Buruk, “Yine hep beraber başaracağız, ne yaparlarsa yapsınlar hep beraber başaracağız!” sözleriyle taraftara söz verdi.

Ligde Kocaelispor sonrası ikinci yenilgisini alan Cimbom, Fenerbahçe'nin bu hafta galip gelmesi halinde puan avantajını kaybedecek.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.