Galatasaray Jhon Duran'ı veto etti: Huzursuzluk çıkarır
07:54, 14/05/2026, PerşembeG: Güncelleme: 11:01, 14/05/2026, Perşembe

Duran
Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, menajeri tarafından önerilen Jhon Duran'ı veto etti. Takım içi dengeler bu transferin olmasına engel oldu.
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin Al Nassr kulübünden yüksek beklentilerle kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak ara transferde yollarını ayırarak Zenit'e uğurladığı Jhon Duran, bir kez daha Türkiye transfer piyasasının merkezine yerleşti. Rusya ekibi Zenit'te aradığını bulamayan ve yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan Kolombiyalı forvetin menajerinin, transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a ayak bastığı öne sürüldü.

Huzur bozar diye istenmedi
Ancak Galatasaray cephesinde, 22 yaşındaki golcünün potansiyeline rağmen takım içerisindeki mevcut huzuru ve dengeyi bozabileceği endişesiyle bu hamlenin veto edildiği belirtiliyor.
Sarı-kırmızılı camiada Jhon Duran ismiyle ilgili tartışmalar, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu'nun şampiyonluğun ilan edildiği Antalyaspor müsabakasının ardından yaptığı çarpıcı açıklamalarla yeni bir boyut kazandı. Kavukcu'nun, "Bize gelmek isteyip başka kulübe gidenler şimdi haber yolluyor, 'Biz gelebilir miyiz' diye. İsim söylemeyeyim, anlayanlar anlar" şeklindeki ifadelerinin doğrudan Duran'ı işaret ettiği iddia edildi.

Zpor
Galatasaray transferde şov yapacak: Hedef dünya yıldızları
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.