Galatasaray'a 'Dünya Şampiyonu' gelecek iddialarına 'Bolt mu?' sorusu

Eski rokertmen atlet, futbola olan ilgisi herkes tarafından biliniyor.
Eski rokertmen atlet, futbola olan ilgisi herkes tarafından biliniyor.

Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'dan ayrılmasından sonra, taraftarlar yapılacak forvet transferini merakla bekliyor. Sosyal medya üzerinden sarı kırmızılıların kariyerinde Dünya Şampiyonluğu bulunan bir oyuncu getireceği iddiası ortaya atılırken, kullanıcıların aklına gelen ilk isim ise 8 kez Olimpiyat şampiyonu olan 'Usain Bolt' oldu.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in ayrılmasından sonra gözler forvet transferine çevrildi. Sosyal medyadan sarı kırmızılı takımın kariyerinde Dünya Şampiyonluğu bulunan bir oyuncu transfer edeceği gündeme geldi.

Sosyal medya kullanıcılarının aklına gelen isim, kariyerine atletizmde başlayan fakat sonra futbola yönelmek isteyen Usain Bolt oldu. Rekortmen atlet Bolt, geçtiğimiz aylarda Borussia Dortmund'un bir antrenmanına katıldığı da biliniyor.

Kullanıcılar arasında konuşulan diğer isimler ise, Dünya Kupası'nın son şampiyonu Fransa Milli Takımı'nda forma giyen Girioud ve Almanya Milli Takımı'nda şampiyonluk yaşayan, daha önce Galatasaray forması da giyen Podolski oldu.