Galatasaray'a golcü müjdesi

Fatih Terim
Fatih Terim

Transfer döneminde uzun süre bir forvet arayışında olmasına rağmen umduğu transferi yapamayan Galatasaray, TPFD'nin TFF'ye yaptığı "ek transfer dönemi" başvurusu ile yeniden umutlandı.

TPFD Başkanı Hakan Ünsal, ek transfer süresi taleplerinin eski olduğunu ifade etti. Ünsal, "Transfer dönemine ek bir dönem gelmesi için yeni başvurduk gibi gözükse de bu bizim yaklaşık 1-1.5 ay önce gündeme getirdiğimiz bir konuydu. Kulüpler ve oyuncularımızın ihtiyacı dahilinde başvurumuzu yeniledik" dedi.

ANSARIFARD HAZIRDA BEKLİYOR

TFF inisiyatif kullanıp, ek transfer dönemi açarsa Galatasaray'ın Karim Ansarifard'ı kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi. İranlı golcü, transferin son gününde Olympiakos ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetmişi.

Karim Ansarifard
Karim Ansarifard

Hali hazırda bonservisi elinde olan Ansarifard'la Galatasaray'ın bir protokolünün olduğu öğrenildi. Eğer TFF'den ek bir düzenleme çıkarsa Şampiyonlar Ligi'ne santrforsuz çıkmak istemeyen sarı kırmızılıların 28 yaşındaki İranlıya sözleşme imzalatabileceği bildirildi. Ayrıca boştaki Anthony Modeste ihtimali de bulunuyor.