Galatasaray'dan N'diaye transferine soruşturma

​Galatasaray'dan N'diaye transferine soruşturma
​Galatasaray'dan N'diaye transferine soruşturma

Galatasaray'da yönetim değişikliğinden sonra ortaya çıkan N'diaye'nin bonservisindeki farklılık konusunda harekete geçildi. Osmanlıspor'dan Galatasaray'a transfer edilen Senegalli futbolcunun transferi hakkında, yeni yönetim derinlemesine soruşturma başlattı.

Geçen hafta Galatasaray'a transferinde daha fazla bonservis bedeli ödendiği ortaya çıkan Badou N'diaye'nin Galatasaray'a gelişi hakkında, Mustafa Cengiz soruşturma başlattı.

Cengiz'in koltuğa oturduktan sonra kulübün mali işlerinden sorumlu isimleri çağırdığı ve bu konu hakkında derinlemesi bilgi istediği öğrenildi.

SORUMLU DURSUN ÖZBEK

Aydın Cingöz'ün haberine göre Sarı kırmızılı yönetim, kulüpte çalışan profesyonellerle yaptığı görüşmede Ndiaye transferinde yaşanan süreci özetlemelerini istedi. Yapılan görüşmede kulüp profesyonellerinin, Ndiaye transferinde bir önceki başkan Dursun Özbek'in bizzat ilgilendiğini ve transferi bitirme adına Ankara'ya özel olarak gittiğini ifade etti.

Dursun Özbek'in çek defteriyle birlikte Ankara'ya gittiği ve transferi burada bitirdiği belirtildi. Kulüp profesyonelleri, Ndiaye transferine kendilerinin dahil olmadıklarını söyledi.

GALATASARAY PERFROMANSI

  • Sezon başından beri Galatasaray forması ile 16 karşılaşmada 1477 dakika süre alan Badou Ndiaye bu süreçte takımı adına 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.