Galatasaray, Altimira için Real Betis'le görüşmelere başladı

Ara transfer döneminin son günlerine Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. Orta saha transferi için yoğun çaba sarf eden yönetim, Real Betis'te forma giyen İspanyol oyuncu Sergi Altimira için kulübüyle görüşmelere başladı.
Galatasaray, orta sahadaki rotasyonunu güçlendirmek için Real Betis’in 24 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Sergi Altimira ile transfer görüşmelerine resmen başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, 24 yaşındaki futbolcuyu kadroya katmak için La Liga ekibiyle masaya oturdu ve görüşmelerin hızla sürdüğü ifade edildi.
Orta saha rotasyonu genişleyecek
Galatasaray’ın transfer gündeminde, genç ve dinamik orta saha alternatifleri ön planda tutuluyor. Bu kapsamda teknik ekip ve scout ekibinin Sergi Altimira’yı özellikle ilk 11’de oynayabilecek seviyede bir isim olarak değerlendirdiği ifade ediliyo. Altimira’nın, mevcut kadroda rotasyon ve rekabeti artıracak bir seçenek olması bekleniyor.
Görüşmeler devam ediyor
Sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonlu kiralama teklifini İspanyol kulübüne ilettiği ancak Betis’in bonservisli satışta diretme eğiliminde olduğu belirtiliyor. Betis’in oyuncu için yaklaşık 25 milyon Euro civarında bonservis talep ettiği aktarıldı.
Reklam

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.