Galatasaray, orta saha için istediği ismi İtalya'da buldu: Okan Buruk'un ısrarı devam ediyor

Ligde bu hafta Trabzonspor ile karşılaşacak Galatasasaray'da hazırlıklar devam ederken, yeni sezon için transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim, Okan Buruk'un ısrarla istediği Youssef Fofana için sezon sonunda görüşme yapacak. İşte transferin detayları...
Ligde üst üste dördüncü şampiyonluğunu kazanmak isteyen Galatasaray, milli ara dönüşünden sonra cumartei günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Okan Buruk'tan orta saha transferi
Yeni sezon için transfer çalışamalarına da başlayan Sarı-kırmızılı yönetim, Okan Buruk'un ısrarla istediği Fransız orta saha oyuncusu Youssef Fofana için kulübü Milan'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Ara transfer döneminde görüşmeler yapan yönetim, Milan'la bonservis konusunda anlaşmaya varamamıştı. Yeni sezon için kesenin ağzını açacak yönetim, Fofana'yı kadrosuna katma konusunda ciddi.

Reklam
Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı
Galatasaray yönetimi, 25 yaşındaki Fofana'ya 4 yıllık sözleşme ve yıllık 5 milyon euro maaş önerecek. Galatasaray'ın teklifine sıcak bakması beklenen Fofana'nın transfer için olumlu sinyaller verdiği ifade ediliyor.

Milan'ın bonservis beklentisi belli oldu
Tuttomercato'da yer alan habere göre Milan, Fofana için 30 milyon euro üzerinde bir bonservis beklentisi içerisinde. Kulüp, oyuncusunun piyasa değerinin altında satmaya sıcak bakmıyor.

Piyasa değeri 25 milyon euro olan Fofana'nı sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Fransız yıldız bu sezon tüm kulvarlarda 28 maçta gol ve 4 asist yaptı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.