Galatasaray'ın kiraladığı oyuncu, ölümden döndü
10:00, 21/02/2022, PazartesiG: Güncelleme: 10:09, 21/02/2022, Pazartesi

Galatasaraylı oyuncu ölümden döndü
Galatasaray'ın sezon başı Sporting Charleroi'ye kiraladığı Valentine Ozornwafor, Saint-Gilloise maçında ölümden döndü. Rakibi Dante Vanzeir ile girdiği ikili mücadele sonrasında bir anda yere yığılan Ozornwafor, apar topar hastaneye kaldırıldı
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Sporting Charleroi'ya kiralık olarak gönderdiği Valentine Ozornwafor, Saint-Gilloise maçında rakip oyuncudan gelen Yumruk nedeniyle bilincini kaybetti.

22 yaşındaki futbolcu, müsabakanın 46. dakikasında rakip oyuncu Dante Vanzeir ile girdiği ikili mücadele sonrasında adeta ölümden döndü. Dante Vanzeir, ikili mücadele esnasında Ozornwafor'un boynuna yumruk attı. Nijeryalı oyuncu, yediği yumrukla baygınlık geçirdi ve iki kez bilincini kaybetti.
- Apar topar hastaneye kaldırılan Valentine Ozornwafor'a yapılan tetkik ve tedavilerin ardından durumunun iyi olduğu ve gözlem altında kalacağı duyuruldu.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Savunmacımız Valentine Ozornwafor hakkındaki ilk Haberler güven verici. Sahada iki kez bilincini kaybettikten sonra bilinci açıldı. Sarsıntı protokolüne göre gözlem altında kalacak." mesajı herkesi rahatlattı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.