Okan Buruk'un yeni yardımcısı açıklandı
14:19, 18/10/2022, SalıG: Güncelleme: 14:59, 18/10/2022, Salı

Okan Buruk ve teknik ekibi
Galatasaray; Alman yardımcı antrenör Moritz Volz'un, teknik direktör Okan Buruk'un ekibine katıldığını açıkladı.
Galatasaray'ın 'sosyal medya grubunda' yaptığı açıklama şu şekilde:
Yardımcı antrenör Moritz Volz, teknik direktörümüz Okan Buruk’un bilgisi ve isteği doğrultusunda teknik heyete katılacaktır. Teknik direktörümüz Okan Buruk’un 1 ay önce görüşme de gerçekleştirdiği Volz, sadece yardımcı antrenör olarak değil, aynı zamanda scouting bölümünde ve bilimsel alanda da çalışmalarda bulunacaktır."
- Arsenal ve Fulham gibi kulüplerde futbol oynayan Moritz Volz’un kısa süre içerisinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
Nagelsmann ile çalıştı
Arsenal’da 2015-2019 yılları arasında gözlemcilik görevini üstlenen Moritz Volz, 2019-2021 arasında RB Leipzig’de Julian Nagelsmann ile çalıştı.
Nagelsmann, RB Live’a verdiği röportajda takıma dair tartışmaları Volz ile yaptığını dile getirdi. Alman çalıştırıcı, Volz'un görev tanımıyla ilgili “Volz’la birlikte antrenmanların yapısını planlıyoruz.” demişti.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.