Gomis'e coşkulu uğurlama
16:42, 25/08/2018, CumartesiG: Güncelleme: 16:46, 25/08/2018, Cumartesi

Gomis İstanbul'dan ayrıldı. Çok fazla sayıda taraftar Gomis'i havaalından çoşkuyla uğurladı.
Suudi Arabistan ekibi El Hilal'e transfer olan Bafetimbi Gomis, Galatasaraylı taraflarların sevgi gösterileri eşliğinde İstanbul'dan ayrıldı.
Galatasaray'dan Suudi Arabistan'ın El Hilal takımına transfer olan Bafetimbi Gomis'i sarı kırmızılı taraftarlar uğurladı.
Atatürk Havalimanı'na tezahüratlar eşliğinde gelen Gomis, taraftarların sevgi gösterileri nedeniyle uzun süre bilet işlemleri için kontuar önünde bekledi.

Sarı kırmızı kıyafetler giyen ve Galatasaray atkısı taktığı görülen Fransız golcü, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri geri çevirmedi.
Gomis, bilet ve bagaj işlemlerinin ardından pasaport kontrolüne giderken, oluşan izdiham nedeniyle kendisini koruyan polisler zaman zaman zor anlar yaşadı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.