Gomis'ten para iddialarına olay cevap

​Gomis'ten para iddialarına olay cevap
​Gomis'ten para iddialarına olay cevap

Galatasaray'ın, Osmanlıspor'u 2-0 yendiği maça damgasını vuran olaylardan biri de Bafetimbi Gomis'in attığı golün ardından yaptığı sevinç oldu.

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Gomis, sakatlığından dolayı kaçırdığı Kayserispor maçının ardından bu haftaki Osmanlıspor karşılaşmasına yedek başladı. Oyuna 81. dakikada dahil olan yıldız futbolcu, 89. dakikada 1 de gol attı.

Hafta arasında hakkında 'Para alamadığı için idmana çıkmıyor' şeklinde haberler çıkan Gomis gol sonrasında bu haberlere tepki gösterdi.

Golden sonra tribünlere giderek formasını öpen ve eliyle 'para yok' işareti yapan yıldız golcü, tepkisini bu şekilde gösterdi.

Görüntüler yayıncı kuruluştan alınmıştır.
Görüntüler yayıncı kuruluştan alınmıştır.

Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de deplasmandaki Kayserispor maçını sakatlığından dolayı kaçırmıştı.

Hafta içinde tedavisi yapılan Gomis, sakatlığını atlatarak Osmanlıspor maçı kadrosuna alınmıştı. Teknik Direktör Fatih Terim, müsabakaya geçtiğimiz hafta takımına 2 golle katkı sağlayan Eren Derdiyok ile mücadeleye başlarken, Gomis ise yedek bekledi.

32 yaşındaki futbolcu, karşılaşmanın 81. dakikasında Eren’in yerine dahil oldu. Yıldız futbolcu oyuna girdikten sonra etkili bir performans sergilerken, müsabakanın 89. dakikasında rakip fileleri havalandırdı.

Bafetimbi Gomis, bu golle birlikte ligdeki gol sayısını 15’e çıkardı ve gol krallığı yarışını sürdürdü.

👑 Galatasaray, Osmanlıspor’u evinde 2-0 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe yerleşti.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()