Göztepe hazırlık maçlarında doludizgin ilerliyor: Önlerine kim çıktıysa mağlup ettiler
13:28, 24/07/2026, CumaG: Güncelleme: 13:29, 24/07/2026, Cuma

Göztepe
Yeni sezon öncesi çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Süper Lig'in İzmir temsilcisi Göztepe, oynadığı 4'üncü özel maçı da kazanmasını bildi. Sarı-kırmızılılar, Ukrayna temsilcisi Zorya Luhansk'ı 2-1 yenerek hazırlık müsabakalarında 4'te 4 yaptı.
Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekibi Göztepe, hazırlık maçında Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Göztepe 2-1 kazanmayı başardı. Böylelikle İzmir ekibi, hazırlık maçlarında yoluna namağlup devam ediyor.
Göztepe; “Arda Özçimen, Arda Okan, Bokele, Godoi, Sundberg, Cherni, Rhaldney, Matos, Antunes, Armstrong ve Henrique” ilk 11 ile çıktı.
Göztepe 38'inci ve 50'inci dakikalarda yeni transferi İrlandalı golcü Arsmstrong'un golleriyle maçı kazandı. Göztepe, Slovenya'da Gorica ve LNZ Cherkasy'i 2-0, AL Dhafra'yı da 2-1 yenmişti. Göztepe Slovenya'daki son özel maçında 26 Temmuz'da Hırvatistan temsilcisi Rudes'le karşı karşıya gelecek ve maçın ardından yurda dönecek.
Juan ve Dennis vedaya hazırlanıyor
Göztepe'nin satışı gündemde olan iki oyuncusu Brezilyalı golcü Juan Silva ve Nijeryalı orta saha oyuncusu Anthony Dennis vedaya hazırlanıyor. İki futbolcuya da ciddi talipler olduğu ve Sport Republic yönetiminin en kısa sürede iyi bir fiyata oyuncuları göndereceği bildirildi. Daha önce Fransa'nın Lille takımının ilgilendiği Juan için Bundesliga'nın yeni takımı Elversberg'in devreye girdiği ve yönetimle temaslara başladığı kaydedildi. Premier Lig takımı Coventry City'nin istediği Dennis için de başka kulüplerin Göztepe'nin kapısını çaldığı açıklandı.

Zpor
Dusan Vlahovic transferinde sıcak saatler: Beşiktaş'ın Sırp oyuncuya yaptığı teklifi duyurdular
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.