Güne başlarken: 24 Eylül'de neler olacak?

23 Eylül Pazar günü yaşanacak önemli gelişmeleri 5 başlıkta sizler için hazırladık.
23 Eylül Pazar günü yaşanacak önemli gelişmeleri 5 başlıkta sizler için hazırladık.

23 Eylül Pazar günü yaşanacak önemli gelişmeleri 5 başlıkta sizler için hazırladık.

Günün dikkat çeken başlıkları şöyle...

Başbakan Yıldırım, partisinin Mamak ilçe kongresine katılacak
Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresine katılacak.
Başbakan Yıldırım, partisinin Mamak ilçe kongresine katılacak Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresine katılacak.
 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Malatya'da
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İlim Yayma Cemiyetinin hafızlık icazet merasimi ile Malatya Darende Derneği Geleneksel 11. Piknik Şöleni ve Keşanlılar Derneği piknik etkinliğine katıldı.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Malatya'da Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İlim Yayma Cemiyetinin hafızlık icazet merasimi ile Malatya Darende Derneği Geleneksel 11. Piknik Şöleni ve Keşanlılar Derneği piknik etkinliğine katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Salda Gölü ile Kibyra Antik Kenti'ni ziyaret edecek
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Herakles Lahidi'nin ziyarete açılış törenine katılacak. Kurtulmuş, Salda Gölü ile Kibyra Antik Kenti'ni ziyaret edecek, antik kentte düzenlenecek senfonik türküler konserini dinleyecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, Salda Gölü ile Kibyra Antik Kenti'ni ziyaret edecek Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Herakles Lahidi'nin ziyarete açılış törenine katılacak. Kurtulmuş, Salda Gölü ile Kibyra Antik Kenti'ni ziyaret edecek, antik kentte düzenlenecek senfonik türküler konserini dinleyecek.
Süper Lig'in 6. haftasında müsabakalar devam ediyor
Süper Lig'in 6. haftasında Kardemir Karabükspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor-Göztepe, Kasımpaşa-Kayserispor ve Bursaspor-Galatasaray maçları yapılacak.
Süper Lig'in 6. haftasında müsabakalar devam ediyor Süper Lig'in 6. haftasında Kardemir Karabükspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor-Göztepe, Kasımpaşa-Kayserispor ve Bursaspor-Galatasaray maçları yapılacak.
 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye ikinci maçında Bulgaristan ile karşılaşacak
Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları C Grubu'ndaki ikinci maçında Bulgaristan ile karşılaşacak.
Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye ikinci maçında Bulgaristan ile karşılaşacak Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları C Grubu'ndaki ikinci maçında Bulgaristan ile karşılaşacak.