GZT Mercek: 'Beşiktaş'ta başkanlık yarışı kızıştı'

Beşiktaş'ta seçim 20 Ekim'de yapılacak
Beşiktaş'ta seçim 20 Ekim'de yapılacak

BeşiktaşYönetim Kurulu'nun 27 Eylül'de Başkan Fikret Orman'ın kararı ile olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararınınardından 20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan seçimde 4 aday başkan olmak için listelerini teslim etti. Başkanadayları, Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay ve İsmail Ünal 17 Ekim Perşembe gününe kadar listelerindedeğişikliğe gitme hakkı bulunuyor. Adayların oy pusulasırenkleri de 17 Ekim Perşembe günü belli olacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 27 Eylül'de gerçekleştirdiği basın toplantısında olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı almasının ardından siyah beyazlı camiada 4 başkan adayı 20 Ekim'de gerçekleştirilecek seçimde aday oldular.

Beşiktaş'a 4 başkan adayı

13 Ekim'de çoğunluğun sağlanamadığı olağanüstü genel kurulda 20 ekim pazar günü gerçekleşecek seçimli genel kurulda Başkan adayları olan Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal'ın, 17 Ekim Perşembe günü oy pusulası renkleri belli olacak. Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek olan seçime katılımın yüksek olması bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a cevap

Fikret Orman'ın genel kurul kararı almasının ardından adaylar hazırlıklarını hızlandırdı. Ahmet Nur Çebi, Serdal Adalı, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay son çalışmalarını sürdürüyor.Beşiktaş Başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi, şu sözleri kullandı; "Ayın 20'sinde hepinizin gelip oy kullanmasını rica ediyorum. Beşiktaş'ın marka değerini daha da yukarı çıkaracak olan genel kuruldaki adet, Beşiktaş için önem ifade etmektedir.19 yıldan beri birileri nöbeti bırakıyor, aynı mantıkta olan birileri görevi alıp devam ediyor. Ne yazık ki bizim dönemimizdeki başkanlığın da böyle olduğunu hissetmiş bulunuyorum."

Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a cevap geldi
Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a cevap geldi

Fikret Orman’a hakkımı helal etmiyorum

  • Beni çok acıtan bir olay yaşadım, sabaha kadar gözümü kırpamadım. Şenol Güneş ile beraber çalışmamışım, Şenol Güneş ile ekip değilmişim. Bunu biz demeyi bilmeyen, bana ağabey diyen biri söylüyor. O kadar yıl ikinci başkan olarak çalışmış bir insan olarak bunların söylenmesi yanlıştır. Her zaman 'Ben, ben, ben' diyen bir insandan ne beklenebilir ki?Bu benim canımı çok acıttı. Kendisine hakkımı helal etmiyorum.

  • Serdal Adalı: “Özkaynak düzenine dönüş en büyük projemiz''

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi öncesi adaylardan Serdal Adalı, Antalya ve Ankara’da üyelerle bir araya geldi. Planlarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Adalı, "Özkaynak düzenine dönüş en büyük projemiz. Doğru bir özkaynak modeli ile futbol şubemizi üreten, kazanan ve kazandıran bir yapıya oturtmayı planlıyoruz"dedi.

Serdal Adalı 32 Dernek tarafından destekleniyor
Serdal Adalı 32 Dernek tarafından destekleniyor

Hürser Tekinoktay: Ümraniye’ye Rasim hocayı koymak istiyoruz

Biz buraya Toschak’ı getireceğiz. Onun yapacağı iş. Fas, İspanya, İran havuzu orada. İspanya’da kadroya giremeyen bir adımı bir telefonla getirebilecek birisi. Ümraniye’ye Rasim hocayı koymak istiyoruz. Rasim hoca ve 7 hoca Riva’da çalışıyor. Biz kapalıya geri dönmek istiyoruz. Düzenlemelerimiz olacak. Hem kazanç sağlayacağız, hem de 12’nci adamı geri alacağız.

Hürser Tekinoktay bir önceki seçimde 2882 oy aldı
Hürser Tekinoktay bir önceki seçimde 2882 oy aldı

İsmail Ünal: Altyapı oyuncularımız bizim geleceğimiz.

"Bizler futbolun içinden gelen insanlar olarak yönetimlerin, bu işi iyi bilenlerden yararlanması gerektiğini düşünmekteyiz. Beşiktaş,tüm branşları içinde barındıran bir kulüp olmasıyla birlikte aslında ağırlıklı olarak bir futbol kulübüdür.

Eski efsane futbolcular bu işin uzmanı olarak devreye girdikleri takdirde bundan sonra menajer oyunları, pahalı ve yanlış transferler biter. Altyapıdan yetişen oyuncuları hem A takıma yükseltmek hem de satarak kulübe gelir sağlanmak açısından bunlar hayati değerdedir. Beşiktaşımız, bunlar yapıldığı takdirde kurtulur."

Diğer başkanlarla bir araya gelmemiz mümkün değil
Diğer başkanlarla bir araya gelmemiz mümkün değil