Beşiktaş'tan 10 numaraya sürpriz hamle

Beşiktaş'ın 10 numara transferi için rotasını Manchester United'a çevirdiği ve 20 yaşındaki Tunuslu futbolcu Hannibal Mejbri'yi almak için İngiliz takımına teklifte bulunduğu öne sürüldü. Detaylar haberimizde...
Manchester United'ın Tunuslu genç 10 numarası Hannibal Mejbri'yi Beşiktaş'ın istediği iddia edildi.
Bailly'den sonra Mejbri
Yabancı basının haberine göre; siyah beyazlılar, Eric Bailly'nin ardından İngiliz ekibinden bir futbolcuyu daha kadrosuna katmak için teklifte bulundu. Haberde, United'ın geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın yaptığı satın alma opsiyonlu kiralama teklifinin reddedildiği öne sürüldü.
https://image.piri.net/resim/imagecrop/2023/09/09/04/32/resized_a40ba-59b0d8752021hannibalmejbri.jpg
Türkiye'de transfer döneminin 15 Eylül'de biteceği vurgulanırken, bu nedenle kalan 6 günlük sürede teklifin revize edilme şansının olduğunu belirtildi.
https://image.piri.net/resim/imagecrop/2023/09/09/04/33/resized_7287a-7b53b6c2hannibalmejbrimanchesterunitedlooks836475418.jpg
Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Hannibal Mejbri'yi bırakma konusunda isteksiz olduğu ifade edilirken, Tunus Milli Takımı'nın hocası Jalel Kadri'nin ise 20 yaşındaki futbolcuyu oynayabileceği bir takıma gitmesi yönünde uyardığı ileri sürüldü.
https://image.piri.net/resim/imagecrop/2023/09/09/04/31/resized_8f3dd-a427703f0_gettyc4b1mages1583879118.webp
- 2003 doğumlu oyuncu geçen sezonu Birmingham'da kiralık olarak geçirmişti. Championship ve FA Cup maçlarında toplam 41 kez forma giyen Tunuslu yetenek, 1 gol atarken 6 kez de asist yaptı.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.