Hasan Ali, Mata'nın çağrısına kayıtsız kalmadı

Hasan Ali de Common Goal'e katıldı
Hasan Ali de Common Goal'e katıldı

Juan Mata'nın öncülük ettiği "Common Goal" kampanyasına Türkiye’den Hasan Ali Kaldırım kayıtsız kalmadı. Buna göre Hasan Ali, maaşının %1'ini hayır işlerine bağışlayacak.

Futbolcuların gelirlerinin %1’i bağışlamasını ön gören ‘Common Goal’ kampanyasını, Manchester United’ın İspanyol yıldızı Juan Mata Ağustos ayının başlarında öncülük ederek başlatan isim oldu.

Juan Mata’nın başlamasına ön ayak olduğu “Common Goal” kampanyasına, futbol dünyasının ilgisi ve katılımı her geçen gün daha da artıyor. Kampanyaya son katılan isimlerden biri de Türkiye’den Hasan Ali Kaldırım oldu.

Hasan Ali, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bu harekete destek verdiğini duyurdu. Böylece Hasan Ali kampanyaya katılarak Türkiye’den destek veren ilk isim oldu.

Mata’nın,“Biz hayallerimizi gerçekleştirdiğimiz için şanslıyız. Gelin aynı umudu taşıyan tüm çocuklara yardım edelim” diyerek başlattığı “Common Goal” hareketine Bayern Münih stoperi Mats Hummels, Juventus stoperi Giorgio Chiellini gibi ünlü isimlerin de yer aldığı bir grup futbolcu katıldıklarını açıklamıştı.

Bu halkaya son dahil olan bir diğer isim ise Hoffenheim teknik direktörü Julian Nagelsm