Hiç forma giymeden 40 bin avro kazandı

Denizlispor'a Inkango şoku!
Denizlispor'a Inkango şoku!

Maddi sıkıntılardan dolayı beli bükülen TFF 1. Lig ekibi Denizlispor’a bir de CAS’tan kötü haber geldi. Birkaç sezon önce transfer edilen Fransız oyuncu Inkango, bir kez bile forma giymeden Ege ekibinden 40 bin avro kazandı.

Denizlispor buhranlı mali dönemi atlatmaya çalışırken, bir de eski oyuncusu Inkango'ya borçlu çıktı. 2012-2013 sezonunda yeşil-siyahlı ekibe transfer olan ve hiç forma giymeyen Fransız golcü Inkango’yo ödeme yapmak zorunda.

Inkango'nun imza töreni
Inkango'nun imza töreni

Fransız oyuncu Denizlispor’dan alacakları için CAS'a yaptığı başvuruda haklı görüldü. Denizlispor aleyhine sonuçlanan davada, oyuncunun talep ettiği 80 bin avronun yarısının ödenmesi yönünde karar verildi.

BİR DAMLA TER DAHİ DÖKMEDİ

Karara itiraz edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, konu hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Mustafa Üstek
Mustafa Üstek

Futbolcunun 1 dakika bile oymadığını belirten Üstek, "Camiamız merak etmesin, tüm sorunları çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Inkango meselesini de ortadan kaldıracağız. Biz bunlara alıştık. Bizim için bu sezon milat yılı olacak. Amacımız geleceğe hiç bir sorunu taşımamak" ifadeleriyle sorunu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarına vurgu yaptı.

Kaynak: Sabah