Hüseyin Göçek, Türkmenistan Süper Kupa Finali’ni yönetecek
10:27, 20/06/2018, ÇarşambaG: Güncelleme: 10:32, 20/06/2018, Çarşamba

Hüseyin Göçek, Türkmenistan Süper Kupa Finali’ni yönetecek
FIFA kokartlı hakemimiz Hüseyin Göçek, Türkmenistan Süper Kupa Finali’nde düdük çalacak.
FIFA kokartlı hakemlerden Hüseyin Göçek, FC Altın Asır-FC Ahal takımları arasında oynanacak Türkmenistan Süper Kupa Finali’nde düdük çalacak.
TSİ 17.00'de başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden yapılan açıklamada, "FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek, Türkmenistan Futbol Federasyonu’nun daveti ile FC Altın Asır - FC Ahal takımları arasında 20 Haziran 2018 Çarşamba günü oynanacak Türkmenistan Süper Kupa Finali’ni yönetecek. Türkmenistan’ın Aşkabat şehrindeki Köpetdağ Stadyumu’nda TSİ 17.00’da başlayacak müsabakada, Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Türkmenistan Futbol Federasyonu’ndan Resul Mamedov olacak" denildi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.