İngiliz basını yazdı: Babel Newcastle’da

Babel Newcastle'a tansfer
Babel Newcastle'a tansfer

İngiliz basını, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Babel'in Newcastle'a anlaştığını duyurdu. Olaydan habersiz olan Babel ise şaşkınlığını saklayamadı.

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel’in Newcastle United formalı fotoğrafı, İngiltere’de heyecan yarattı. Ada'da Ryan Babel’in Newcastle United’a transfer olduğu açıklandı ve fotoğraf paylaşıldı.

Christian Atsu’yla kandırdılar

Newcastle United'ın Ganalı oyuncusu Atsu'nun suratı yerine Babel'in suratının şoplanmasıyla hazırlanan görselde, Atsu'nun formalı bir fotoğrafı kullanıldı ve ortaya çıkan yeni görsel bu şekilde sosyal medyaya servis edildi.

Sosyal medyada yayılan bu paylaşımın üzerine Ryan Babel’e gelen tebrik ve soru mesajları sonrasında oyuncu neye uğradığını şaşırdı. İngiliz basınına kadar ulaşan olaya karşı Babel, paylaşım yaparak haberin gerçeklik boyutunun olmadığını ifade etti.

Bir Newcastle taraftarının, "Rafa Benitez ile bir araya gelen Babel’e tebrikler" paylaşımına Ryan Babel'den komik bir yanıt geldi.

Ryan Babel resmi hesabından, "Çocuklar konuyu bilmiyorum ama helikopterim bütün gün garajdaydı" şeklinde açıklama yaptı.