İngiliz yorumcu Şenol Güneş'i yerin dibine soktu!

​İngiliz yorumcu Şenol Güneş'i yerin dibine soktu!
​İngiliz yorumcu Şenol Güneş'i yerin dibine soktu!

Beşiktaş'ın zorlu Almanya deplasmanından 5-0'lık skorla ayrılması Avrupa spor basınının da gündeminde yer aldı. ESPN'de yorumculuk yapan Quique Wolf, siyah beyazlıların farklı mağlubiyeti hakkında değerlendirmede bulundu. İngiliz yorumcunun hedefinde teknik direktör Şenol Güneş vardı.

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e konuk oldu. Karşılaşmaya Vida'nın kırmızı kartıyla şanssız başlayan siyah beyazlılar, 10 kişi ile Allianz Arena'da fazla direnemedi ve 5-0'lık skorla Almanya'dan ayrıldı. Aldığı bu farklı mağlubiyetle tur şansını mucizelere bırakan Beşiktaş, Avrupa spor basınının da gündemindeydi. Eleştirilerin hedefinde ise teknik direktör Şenol Güneş vardı.

Beşiktaş'ın 5-0'lık mağlubiyetini ESPN'de değerlendiren Quique Wolf, Şenol Güneş'in karşılaşmadaki hamlelerini eleştirdi. Wolf, tecrübeli teknik adamın yaşlı oyuncuları sahaya sürerek neyi hedeflediğini sorgularken, ikinci yarının başında Vagner Love - Dusko Tosic değişikliğini anlayamadığını dile getirdi.

İngiliz yorumcunun maç sonu değerlendirmesi:

  • "Türk teknik direktör ürettiği ofsayt formülünün işe yaramadığını bir türlü görmek istemedi. Ofsayt taktiği Beşiktaş'ın canını her pozisyonda acıttı. Zaten çok yaşlı olan Beşiktaş, bir de eksik kalınca 60. dakikadan sonra iflas etti. Türk çalıştırıcı, Vagner Love ile stoperi değiştirirken 'Başka gol yemeyelim' diye dua ediyordu bence. Türklerin teknik direktörü bu kadar yaşlı oyuncuyu sahaya sürerken acaba ne düşünüyordu?"