İşlem tamam! Arda Turan ne zaman imza atacak?

​Arda Turan’da işlem tamam!
​Arda Turan’da işlem tamam!

Milli futbolcu Arda Turan, Süper Lig’e dönüyor. Peki, ama hangi kulübe?

Barcelona ile bağlarını koparmaya hazırlanan Arda Turan’ın ismi son aylarda sık sık Beşiktaş ve Galatasaray ile anıldı. Hatta bir ara Arda’nın İngiltere’ye transfer olacağı dedikodusu kulislerde yer buldu. Arda’nın Londra’da ev aradığı iddiaları ise söylentileri ayyuka çıkardı.

Son bir haftadır ise Arda Turan’ın Medipol Başakşehir ile temas halinde olduğu ileri sürülüyor. Son gelişmeler ise bu yakınlaşmayı doğrular nitelikte.

“Emre ağabeyin burada”

Arda Turan, Süper Lig'e dönmek için gün sayıyor.
Arda Turan, Süper Lig'e dönmek için gün sayıyor.

Arda Turan ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın bir araya geldiği ve her konuda anlaştığı ileri sürüldü. Geride bıraktığımız hafta sonu ise Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Arda’ya seslendi. Avcı, Arda’ya “Oğlum bana Arda konusunda baskı yapıyor. Bizim ailenin bir parçası. 2003 yılından beri beraberiz. Hep yaptığı adımlarda konuşmuştuk. Arda Turan'ın kariyeri olarak en iyisi ne ise o olsun. Yılbaşından evvel konuştuğumuzda düşün taşın, en son kararı verirsin. Burada Emre abisi var, ben varım, Göksel başkan var biz ona yardımcı oluruz. Kendisine kapımız her zaman açık" ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir’in Arda Turan transferini birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor.