İtalyan yıldız De Rossi'den hocasına sitem: "Beni neden oyuna alıyorsun"

​İtalyan yıldız De Rossi'den hocasına sitem: "Beni neden oyuna alıyorsun"
​İtalyan yıldız De Rossi'den hocasına sitem: "Beni neden oyuna alıyorsun"

Dün akşam oynanan İtalya-İsveç Dünya Kupası Elemeleri Play-Off rövanş maçında, İtalyan futbolcu Daniele De Rossi kendisini ısınmaya gönderen hocasına patladı: "Beni neden oyuna alıyorsun? Beraberliğe değilgalibiyete ihtiyacımız var."

2018 Dünya Kupası play-off rövanş karşılaşmasında İtalya kendi sahasında İsveç'i ağırladı. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden İtalya, 2 farklı kazanabilmek adına İsveç kalesine yüklendi ancak maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Böylece İtalya 26 yıl sonra Dünya Kupası bileti alamadı.

Bu karşılaşmada İtalya yedek kulübesinde çok ilginç bir olay yaşandı. İkinci yarıda maç 0-0 devam ederken İtalyan teknik heyeti ön libero mevkinde forma giyen Daniele de Rossi'yi ısınmaya göndermek istedi.

KAZANMAYA İHTİYACIMIZ VAR

italyan futbolcu De Rossi teknik heyetin bu kararı karşısında şaşkına döndü ve hücum oyuncusu Insigne'yi işaret ederek; "Benim neden bu maçta oyuna girmem gerekiyor? Beraberliğe değil, kazanmaya ihtiyacımız var." diyerek tepki gösterdi.

Bu tepkinin ardından İtalya teknik direktörü Giampiero Ventura oyuncu değişiklik haklarını Federico Bernardeschi, Stephan El Shaarawy ve Andrea Belotti'den yana kullandı. Daniele de Rossi, maçın ardından Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.