Jeremy Stephens rakibinin fena canını yaktı

Emir İhsan Yaren, Yeni Şafak, Ersin Çelik
17:40, 14/09/2017, Perşembe
CategoryZpor
Diğer
GZT
Jeremy Stephens rakibinin fena canını yaktı
Jeremy Stephens rakibini sakatladı.

MMA'da dün gece yapılan karşılaşmada Stephens rakibini az daha sakat bırakıyordu.

Amerikalı sporcu Gilbert Melendez'in bacağına aldığı tekme, neredeyse sakat kalmasına sebep oluyordu.

Maçtan sonra Gilbert Melendez’in paylaştığı fotoğraflar bacağının durumunun ne kadar kritik olduğunu gözler önüne serdi.


MMA (Karma Dövüş Sanatları) çoğu zaman çok sert maçlara sahne olması yönünde eleştiriliyor. Her ne kadar bu spor türü yoğun tepkiler alsa da sporcu sağlığına ileri düzeyde dikkat ediliyor.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026