Kariyerleri boyunca en çok şampiyonluk yaşayan 10 futbolcu

​Kariyerleri boyunca en çok şampiyonluk yaşayan 10 futbolcu
​Kariyerleri boyunca en çok şampiyonluk yaşayan 10 futbolcu

Futbolun en önemli armağanadır şampiyonluklar… İşte kariyerleri boyunca şampiyonluklara doyan 10 futbolcu.

Futbolu sevmeyen yoktur… Bir müsabaka aynı anda milyarlarca insanı soluksuz bırakabilir. Futbolun en önemli aktörleri olan futbolcuları ise mutluluğa ulaştıran ortak nokta şampiyonluklardır.

İşte kariyeri boyunca en çok şampiyonluk yaşayan 10 futbolcu:

Maxwell
27 Ağustos 1981 Brezilyalı doğumlu sol bek Maxwell, 1 Temmuz 2017'de PSG forması altında emekli oldu. Kariyeri boyunca Cruzeiro, Ajax, Inter, Empoli, Barcelona ve son olarak PSG forma giyen Maxwell birbirinden önemli başarılara imza attı. Brezilyalı sol bek profesyonel kariyeri boyunca 37 kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Maxwell 27 Ağustos 1981 Brezilyalı doğumlu sol bek Maxwell, 1 Temmuz 2017'de PSG forması altında emekli oldu. Kariyeri boyunca Cruzeiro, Ajax, Inter, Empoli, Barcelona ve son olarak PSG forma giyen Maxwell birbirinden önemli başarılara imza attı. Brezilyalı sol bek profesyonel kariyeri boyunca 37 kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Dani Alves
Brezilyalı sağ bek Dani Alves Temmuz 2017'den bu yana PSG forması giyiyor. Kariyeri boyunca Bahia, Sevilla, Barcelona ve Juventus formaları giyen Brezilyalı toplam 37 kez şampiyonluk başarısı yaşadı.
Dani Alves Brezilyalı sağ bek Dani Alves Temmuz 2017'den bu yana PSG forması giyiyor. Kariyeri boyunca Bahia, Sevilla, Barcelona ve Juventus formaları giyen Brezilyalı toplam 37 kez şampiyonluk başarısı yaşadı.
Ryan Giggs
Galli futbolcu Ryan Giggs 1 Temmuz 2014'te kariyerine nokta koydu. Futbolculuk kariyeri boyunca yalnızca Manchester United forması giyen Ryan Giggs, Kırmızı Şeytanlar ile 36 şampiyonluk yaşadı.
Ryan Giggs Galli futbolcu Ryan Giggs 1 Temmuz 2014'te kariyerine nokta koydu. Futbolculuk kariyeri boyunca yalnızca Manchester United forması giyen Ryan Giggs, Kırmızı Şeytanlar ile 36 şampiyonluk yaşadı.
Vitor Baia
Vitor Baia 1 Temmuz 2007'de emekli oldu. Portekizli file bekçisi kariyeri boyunca 35 kupa kazandı.
Vitor Baia Vitor Baia 1 Temmuz 2007'de emekli oldu. Portekizli file bekçisi kariyeri boyunca 35 kupa kazandı.
Andres Iniesta
Barcelona'nın altyapısında yetişen 34 yaşındaki Andres Iniesta çok sevdiği kulübüne kısa bir süre önce veda etti. Deneyimli futbolcu Barcelona formasıyla 32 kez şampiyonluk yaşadı.
Andres Iniesta Barcelona'nın altyapısında yetişen 34 yaşındaki Andres Iniesta çok sevdiği kulübüne kısa bir süre önce veda etti. Deneyimli futbolcu Barcelona formasıyla 32 kez şampiyonluk yaşadı.
Lionel Messi
Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi şimdiye kadar 32 kez şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Lionel Messi Barcelona ve Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı Lionel Messi şimdiye kadar 32 kez şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Gary Neville
İngiliz sağ bek Gary Neville 1 Şubat 2011'de emekli oldu. Kariyeri boyunca yalnızca Manchester United forması giyen Gary Neville 31 kez şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Gary Neville İngiliz sağ bek Gary Neville 1 Şubat 2011'de emekli oldu. Kariyeri boyunca yalnızca Manchester United forması giyen Gary Neville 31 kez şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Kenny Dalglish
13 yıl boyunca Premier Lig ekibi Liverpool'un formasını giyen Kenny Dalglish 1 Temmuz 1990'da emekli oldu. Yetenekli futbol adamı Liverpool ile 31 kez şampiyonluk yaşadı.
Kenny Dalglish 13 yıl boyunca Premier Lig ekibi Liverpool'un formasını giyen Kenny Dalglish 1 Temmuz 1990'da emekli oldu. Yetenekli futbol adamı Liverpool ile 31 kez şampiyonluk yaşadı.
Zlatan Ibrahimovic
Futbolun yaramaz çocuğu Zlatan İbrahimovic; Ajax, Juventus, Inter, Milan ve Barcelona ile 31 kez şampiyonluk yaşadı.
Zlatan Ibrahimovic Futbolun yaramaz çocuğu Zlatan İbrahimovic; Ajax, Juventus, Inter, Milan ve Barcelona ile 31 kez şampiyonluk yaşadı.
Pele
Dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Pele kariyeri boyunca 29 kez kupa sevinci yaşadı.
Pele Dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri olan Pele kariyeri boyunca 29 kez kupa sevinci yaşadı.