Kayseri'de kazanan yok!

​Kayserispor 0-0 Trabzonspor maç özeti
​Kayserispor 0-0 Trabzonspor maç özeti

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig 11. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanan müsabaka 0-0 eşitlikle sona erdi. İlk yarısı sakin geçen mücadelenin ikinci yarısında tempo yükseldi. Ancak her iki takım da skoru değiştirecek golü kaydetmeyi başaramadı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Trabzonspor, 90 dakika boyunca rakip kaleye isabetli şut çekemeyerek olumsuz bir istatistiğe imza attı. 4 şutu da kaleyi bulmayan bordo mavili ekipte ayrıca, 41. dakikada Onazi ve 64. dakikada Mustafa Akbaş sakatlanarak oyundan çıktı.

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 13 yaparak 11. sıradaki yerini korudu. Kayserispor ise 19 puana yükselerek 3. sırada kaldı. Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor sahasında Osmanlıspor’u ağırlayacak. Kayserispor ise Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

KAYSERİSPOR – TRABZONSPOR MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ (İLK YARI)

  • 32. dakikada Kana Bıyık'ın sağdan ortasında, Mendes arka direkte kafayla topu kale önüne indirdi. Kaleci Onur Recep Kıvrak, Umut Bulut'tan önce topa sahip oldu.
  • 36. dakikada Okay Yokuşlu'nun savunma arasına attığı derinlemesine pasta koşu yapan Castillo, ceza alanına girdi. Savunma oyuncularının çabuk davranması sonucu Castillo, pozisyonunu kaybederek topu Kayserisporlu oyunculara kaptırdı.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

KAYSERİSPOR – TRABZONSPOR MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ (İKİNCİ YARI)

  • 59. dakikada sağ kanattan Gyan'ın ortasında, ceza alanı içinde Umut Bulut'un vuruşunda, top az farkla direğin dibinden auta gitti.
  • 75. dakikada Espinoza'nın pasıyla topla buluşan Gyan'ın, rakibini geçtikten sonra ceza yayı solundan vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
  • 77. dakikada Espinoza'nın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Lopes'in vuruşunda, kaleci Onur Recep Kıvrak iki hamlede topu kontrol etti.