Konyaspor'a 30 milyon euroluk golcü
17:38, 25/07/2022, PazartesiG: Güncelleme: 18:05, 25/07/2022, Pazartesi

Keita Balde Diao
Forvet hattında çalışmalarını sürdüren Konyaspor'da başkan Fatih Özgökçen, Cagliari'yle sözleşmesini biten Senagalli forvet Keita Balde'yle görüşmelerde ileri bir aşamaya geldiklerini açıkladı.
UEFA Konferans Ligi'nde BATE maçıyla hızlı başlayan Konyaspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.
Santrafor transferinde arayışlarını sürdüren Konya ekibi, Keita Balde Diao ile görüşmelerde ilerleme kaydetti.
Bu sezon küme düşen Cagliari'de sözleşmesi sona eren Senagalli golcünün menajeriyle görüşmelere başlandığı bildirildi.D
aha önce İnter, Monaco ve Sampdoria forması giyen 27 yaşındaki Senegalli geçtiğimiz sezon 26 maçta 3 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı.
- Keita Balde, 2018'de Monaco'ya 30 milyon €'ya transfer olmuştu.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.