Konyaspor'dan alkışlık hareket: Futbolcular aşure dağıttı

Atiker Konyaspor
Atiker Konyaspor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, sıcak futbol gündeminin arasında alkışlanacak sosyal sorumluluk projesine öncülük etti. Atiker Konyasporlu futbolcular, muharrem ayı nedeniyle kent meydanında vatandaşlarla buluştu ve aşure ikramında bulundu.

Atiker Konyasporlu futbolcular, muharrem ayı dolayısıyla kent meydanında aşure dağıttı.

Selçuklu Belediyesi Zafer Meydanı'nda gerçekleştirilen aşure dağıtımına, Adis Jahovic, Deni Milosevic, Mustapha Yatabare, Amir Hadziahmetovic ve Ferhat Öztorun katıldı.

Futbolcular etkinliğin yapıldığı alana gelirken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Daha sonra tezgah başına geçen futbolcular, alandaki vatandaşlara aşure ikram etti.

Etkinlik süresince vatandaşlar, ikram edilen aşurenin ardından futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konyaspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Günbaş, etkinliğin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor olarak her zaman sosyal projelerin içerisinde olduklarını söyledi.

Dini ve milli günlerde her zaman vatandaşlarla olduklarını vurgulayan Günbaş, şunları kaydetti:

  • "Bundan sonra da bu tür projelerimize devam edeceğiz. Muharrem ayında vatandaşlara, taraftarlarımıza aşure ikramında bulunduk. Futbolcu kardeşlerimiz bu önemli günde bizi kırmayarak hem taraftarlara hem de vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu hafta sonu zorlu bir maça çıkacağız. Kayserispor ile deplasmanda yapacağımız maçtan 3 puanla dönmek istiyoruz. "
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Yönetimimiz ve Futbolcularımız Aşure Dağıttı Atiker Konyaspor’umuzda yöneticilerimiz ve futbolcularımız kulübümüzün Zafer Meydanı’nda organize ettiği programla vatandaşlarımıza aşure dağıttı. Aşure Gününe yönetim kurulumuz adına As başkanlarımız Mehmet Günbaş, Osman Koçak, Recep Çınar ve yönetim kurulu üyemiz Dursun Kabakçıoğlu ile kulüp menajerimiz Seçkin Özdil, futbolcularımız Adis Jahovic, Mustapha Yatabare, Deni Milosevic, Amir Hadziahmetovic ve Ferhat Öztorun katıldı. Zafer Meydanındaki etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Futbolcularımız kadın erkek, genç yaşlı tüm Konyalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Dağıtım sonrasında bir konuşma yapan as başkanımız Mehmet Günbaş “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, Aşure Günü etkinliğimizin gerçekleşmesindeki katkıları nedeniyle kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere Konyaspor olarak sürekli sosyal sorumluluk projeleri içinde olduk. Dini ve milli günlerde hep beraber olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bugün vatandaşlarımıza, Konyalılara ve taraftarımıza Aşure Gününde ikramımız oldu. Futbolcularımız da bizi kırmadı etkinliğimize katıldılar. Allah kabul etsin. Önümüzde bir Kayseri maçı var. Hep birlikte inşallah Kayseri’ye giderek 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi. Başarılı futbolcumuz Ferhat Öztorun ise “Allah kabul etsin. Taraftarımızla böylesine anlamlı bir günde birlikte olmak güzeldi. Çok güzel bir organizasyon oldu. Önümüzde zorlu bir Kayseri maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah en güzel sonuçla Kayseri’den döneceğiz” şeklinde konuştu. Başkanımız Hilmi Kulluk’un direktifleriyle gerçekleşen Aşure Günü programı taraftarımızın futbolcularımızla çektirdikleri hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Atiker Konyaspor Kulübü (@konyaspor)'in paylaştığı bir gönderi ()