Kucka imzayı attı

Juraj Kucka, 87 numaralı Parma formasıyla pozunu veriyor.
Juraj Kucka, 87 numaralı Parma formasıyla pozunu veriyor.

Trabzonspor, Juraj Kucka'nın transferi için Parma ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Deneyimli oyuncu ise akşam saatlerinde resmi mukaveleyi imzaladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Slovak futbolcu Juraj Kucka'nın transferi konusunda İtalya'nın Parma Kulübü ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Juraj Kucka'nın, Parma'ya transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

  • Öte yandan Juraj Kucka da akşam saatlerinde kendisini Parma'ya bağlayan resmi mukaleye imza attı. Slovak oyuncu, 2022 yılına kadar Parma'nın başarısı için ter dökecek.

Trabzonspor, Kucka transferinde Parma’nın sözleşme fesih bedeli olarak 4 milyon 760 bin avro ve ayrıca 238 bin avro tutarındaki FIFA dayanışma katkısını ödeyeceğini açıkladı.

Öte yandan Kucka'nın 4 milyon 875 bin avro alacağına karşılık, 3 milyon 375 bin avro ödenmesine ve transfer nedeniyle Karol Csonto'ya 200 bin avro ödeme yapılmasına karar verildiği kaydedildi.