Kudryashov: Fenerbahçe beni oyaladı

Fedor Kudryashov attığı golün ardından kendisini izlemeye gelen Rusya milli takım hocasını selamlıyor.
Fedor Kudryashov attığı golün ardından kendisini izlemeye gelen Rusya milli takım hocasını selamlıyor.

Medipol Başakşehir forması giyen Fedor Kudryashov, ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini ancak oyalandığını düşünmesinin ardından tahtanın kapanmasına 10 dakika kala Medipol Başakşehir'e imza attığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Antalyaspor’a attığı kritik golle lider Medipol Başakşehir’e nefes aldıran Fedor Kudryashov, Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Sarı lacivertli ekiple transfer görüşmesi yaptığını doğrulayan Rus futbolcu, bir türlü somut teklif gelmediği için oyalandığını düşündüğünü ve transferin döneminin bitmesine 10 dakika kala Medipol Başakşehir’e imza attığını belirtti.

  • "Fenerbahçe benimle ilgileniyordu. Ancak oyalandılar. Somut bir teklif yoktu. Transferin bitmesine 10 dakika kala Başakşehir’e imza attım."

GOL ORUCUNU YENİ BOZDU

Medipol Başakşehir formasıyla çıktığı ilk maçta gol atma başarısı gösteren Fedor Kudryashov, aynı zamanda da tam bin 12 gün sonra bir maçta rakip ağları sarsmayı başardı.

33. dakikada takımı adına tek golü atan Kudryashov, uzun süren gol orucunu da bozmuş oldu. 31 yaşındaki futbolcu, tam bin 12 gün sonra bir müsabakada rakip ağları sarstı. Başarılı oyuncu, son golünü 12 Mayıs 2016’da Rostov’da oynarken Dinamo Moskova’ya karşı atmıştı.

  • Fedor Kudryashov, bu golle aynı zamanda kariyerinde ikinci kez gol sevinci yaşadı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🙃 Düşenin dostu olmaz...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()