La Casa de Neymar: Brezilyalı yıldız keşiş oldu

Neymar kırmızı tulum ve Dali maskesiyle...
Neymar kırmızı tulum ve Dali maskesiyle...

● Paris Saint Germain forması giyen Neymar, Netflix'in en popüler yapımlarından olan dünyaca ünlü dizi La Casa de Papel kadrosuna katıldı.

● Brezilyalı yıldız, dizinin 3. sezonunun 6. ve 8. bölümlerine eklenen yeni sahnelerde 'Joao' isimli Brezilyalı bir keşişi canlandıracağını açıkladı.

● Neymar'ın canlandırdığı Joao isimli karakterin, dizinin bir bölümünde, "Futbolu ya da partilemeyi sevmiyorum. Ama Dünya Kupası'nda daima ülkemiz için dua ediyorum" ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain forması giyen Neymar, son dönemin popüler dizi/film platformu Netflix'in en çok izlenen yapımlarından olan La Casa de Papel'de rol alacağını açıkladı.

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Brezilyalı futbolcu, dizinin 3 sezonunun 6. ve 8. bölümlerine eklenen sahnelerinde 'Joao' isimli Brezilyalı bir keşişi canlandıracağını duyurdu. Söz konusu paylaşımında 'yeni transfer' etiketini kullanan Neymar, hayalinin gerçekleştirdiğini ifade etti.

Neymar, videoda dizideki karakterlerle özdeşleşen kırmızı kostüm ve Dali maskesiyle görülüyor.
Neymar, videoda dizideki karakterlerle özdeşleşen kırmızı kostüm ve Dali maskesiyle görülüyor.
  • Öte yadan dizinin resmi Twitter hesabı da Neymar'a, "Çeteye hoş geldin" cevabı verdi.

YENİLENEN BÖLÜMLER YÜKLENDİ

Dizinin 19 Temmuz'da yayınlanan 3. sezonunun 6. ve 8. bölümlerinde görünmeyen Neymar, 19 Ağustos'ta platforma yüklenen yeni versiyonlarda yer alıyor. Netflix, Neymar'ın bulunduğu bölümlerin yeni kurgusuyla platforma yüklendiğini duyurdu.

Neymar keşiş kıyafetiyle...
Neymar keşiş kıyafetiyle...

"FUTBOLU SEVMİYORUM"

Neymar'ın canlandırdığı Joao isimli karakterin, dizinin bir bölümünde, "Futbolu ya da partilemeyi sevmiyorum. Ama Dünya Kupası'nda daima ülkemiz için dua ediyorum" ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

ÜÇÜNCÜ SEZON REKOR KIRMIŞTI

Milyonları peşinden sürekleyen La Casa de Papel'in üçüncü sezonu, platformda yayınlanır yayınlanmaz kendi adına rekor kırmıştı. İlk haftasında 34 milyon 355 bin 856 bin evde izlenen dizi, kendi kulvarında rekora imza atmıştı.

Dizinin üçüncü sezonu hakkındaki bir diğer çarpıcı veri ise kullanıcıların izleme hızına ait. La Casa de Papel'in üçüncü sezonuna başlayan hesapların yüzde 70'i (24 milyon hesap), ilk haftada diziyi bitirdiği tespit edildi.

DÖRDÜNCÜ SEZON ÇEKİLECEK Mİ?

La Casa de Papel ile ilgili dizinin yönetmeni Jesus Colmenar'dan açıklama geldi. Colmenar yaptığı açıklamada, 4. sezonun olacağını söyledi. Dizinin 4. sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmazken, yeni sezon çalışmalarının sürdüğü biliniyor.