Merih Demiral son dakikada golünü attı: 3-0'dan tarihi geri dönüş
00:10, 20/09/2025, CumartesiG: Güncelleme: 00:14, 20/09/2025, Cumartesi

Suudi Arabistan Pro Lig'in 3. haftasında Al Ahli ile Al Hilal karşı karşıya geldi. Al Ahli 3-0 geriye düştüğü maçta 12 dakikada 3 gol attı ve Al Hilal ile 3-3 berabere kaldı. Al Ahli'de forma giyen Merih Demiral, son dakika golü ile beraberliği getirdi.
Suudi Arabistan Pro Lig'in 3. haftasında Al Ahli ile Al Hilal karşı karşıya geldi.

Kral Abdullah Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmada Al Hilal, 12. dakikada Theo Hernandez, 24 ve 41. dakikalarda Malcom ile 3-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

Al Ahli'de geri dönüşün ateşini 78. dakikada Ivan Toney yaktı ve attığı golle durum 3-1 oldu.

İngiliz golcü, 87. dakikada bir gol daha atarak takımını umutlandırdı. Maçta son sözü milli oyuncumuz söyledi. Maçın 90. dakikasında sahneye çıkan Merih Demiral, şık bir golle skoru 3-3 yaptı.

Al Ahli forması giyen milli futbolcumuz Merih Demiral karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Al Hilal forması giyen Yusuf Akçiçek, oyuna 89. dakikada dahil oldu.

Bu sonuçla birlikte üçüncü haftanın sonunda her iki takımda puanını 5'e yükseltti. Al Ahli, ligin 4. haftasında Al Hazem ile karşılaşacak. Al Hilal ise sahasında Al Okhdood'u konuk edecek.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.