Malatyaspor USA dolu dizgin: Engin Baytar şov yaptı

​Malatyaspor USA dolu dizgin: Engin Baytar şov yaptı
​Malatyaspor USA dolu dizgin: Engin Baytar şov yaptı

Ümit Karan'ın çalıştırdığı, Amerika Cosmopoliten Ligi'nde mücadele eden Malatyaspor USA yine farklı kazandı. Bronx Supreme FC takımını 6-2 mağlup eden Malatyaspor USA'de Engin Baytar hat-trick yaptı.

Ümit Karan'ın çalıştırdığı Malatyaspor USA, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Amerika Cosmopoliten Kuzey Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor USA, Bronx Supreme FC takımını 6-2 mağlup ederek 6.maçta 5. galibiyetini aldı.

Kendi sahasında oynadığı Bronx Supreme FC karşısında adeta gol olup yağan Malatyaspor USA, rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Malatyaspor USA'in gollerini 12, 52 ve 86. dakikalarda Engin Baytar, 72. dakikada Can Aydoğan, 42. dakikada Mustafa Güllüce ve 64. dakikada Kemal Gürler attı.

Malatyaspor USA Teknik direktörü Ümit Karan maç sonrası yaptığı açıklamada "Bu sene Amerika’da şampiyonluk kupasını alacağız. Oynadığımız 6 maçtan 5’ini kazandık. Her hafta daha iyi oynayarak lige ağırlığımızı tamamen koyduk. Şampiyonluk hedefine yaklaşıyoruz" dedi.

Engin Baytar Malatyaspor USA formasıyla
Engin Baytar Malatyaspor USA formasıyla

Malatyaspor USA Başkanı Teoman Mutlu da takımın şampiyonluk havasına girdiğini belirterek "inşallah Amerika’da ipi göğüsleyeceğiz. Türkiye Futbol Federasyonu yöneticilerini bizleri görmeye ve destek olmaya davet ediyoruz" dedi.