Manchester City'nin patronundan Messi itirafı

Messi, Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham karşısında alınan galibiyeti kutluyor.
Messi, Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham karşısında alınan galibiyeti kutluyor.

Manchester City Başkanı Khaldoon Al Mubarak, Messi ile ilgili samimi bir itirafta bulundu. Mubarak, Messi’ye yıllık 120 milyon avro teklif ettiklerini, ancak Arjantinli yıldızın kabul etmediğini söyledi.

İngiltere’nin son şampiyonu Manchester City’nin en yetkili ağzından Lionel Messi hakkında güne damga vuran bir itiraf geldi. İngiliz kulübün Birleşik Arap Emirlikli Başkanı Khaldoon Al Mubarak, Messi’yi transfer etmek istediklerini ama başarılı olamadıklarını söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşen bir konferansta soruları cevaplayan Al Mubarak, “Hiç transfer etmek isteyip de alamadığınız futbolcu oldu mu” sorusuna “Dürüst olmak gerekirse Messi... Pep Guardiola ile transferi için konuştuk. Barcelona’da kazandığının 3 katı maaş teklif ettik ama kabul etmedi” yanıtı ile gündeme oturdu.

Arjantinli dünya yıldızı gülümserken objektiflere yakalanıyor.
Arjantinli dünya yıldızı gülümserken objektiflere yakalanıyor.
  • Arjantinli dünya yıldızı, Barcelona'da bonuslarla birlikte yılda 40 milyon avro civarında kazanıyor. İngiliz devinin astronomik teklifini reddeden yıldız oyuncu, böylece yıllık kazanacağı 120 milyon avroyu elinin tersiyle itmiş oldu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 #Günaydın

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()