Martin Skrtel neden oynamıyor?

​Martin Skrtel neden oynamıyor?
​Martin Skrtel neden oynamıyor?

Vertigo nedeniyle Akhisar maçından bu yana Fenerbahçe forması giymeyen Martin Skrtel’in Slovakya Milli Takımı’yla Ukrayna maçına çıkması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

Vertigo teşhisi konulduğu için uzun süredir oynamayan Martin Skrtel, milli takım formasıyla Ukrayna karşısına çıkınca tartışmaların fitili ateşlendi.

Martin Skrtel, vertigo teşhisi konulduğu için uzun süredir forma giyemiyordu.
Martin Skrtel, vertigo teşhisi konulduğu için uzun süredir forma giyemiyordu.

Sıkıntılı bir sürecin içinde bulunan Fenerbahçe'de Martin Skrtel şaşkınlığı yaşanıyor. Son olarak 29 Eylül'deki Akhisarspor mücadelesinde forma giyen ve vertigo olduğu için sahalardan uzak kaldığı iddia edilen Slovak savunmacının, Ukrayna ile oynanan hazırlık maçına ilk 11'de çıkması kafaları karıştırdı.

Eurosport’ta yer alan habere göre; Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Türkiye ile aynı grupta yer alan ve kupaya gitme hakkı elde edemeyen Ukrayna, hazırlık maçında Slovakya'yı 2-1 mağlup etti. Bu maçta Skrtel 90 dakika sahada kaldı.

Trabzonspor'da forma giyen oyunculardan Tomas Hubocan'ın maçın tamamında mücadele ettiği Slovakya'da, Matus Bero ise 63'üncü dakikada Marek Hamsik'in yerine oyuna dahil oldu.

Ukrayna'ya galibiyeti getiren golleri 39'uncu dakikada Andriy Yarmolenko ve 54'üncü dakikada Yevhen Konoplyanka attı. Konuk Slovakya'nın tek golü ise 10'uncu dakikada Lukas Stetina'dan geldi.