Mehmet Aurelio teknik direktör oldu

TFF 3. Lig ekibi Çorum Belediyespor, teknik direktörlük görevine Mehmet Aurelio'yu getirdi. Ayağının tozuyla idmana çıkan Aurelio futbolcularla tek tek tanıştı.

Özcan: "Sezon öncesinde de takibimizdeydi"
Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Özcan, radikal bir karar alıp, cesur bir adım atarak, takımın başına Mehmet Aurelio'yu getirdiklerini söyledi.
Tecrübeli antrenörlerle görüştüklerini ancak Aurelio'da karar kıldıklarını anlatan Özcan, şunları kaydetti:
- "Mehmet Aurelio hocamız sezon öncesinde de takibimizdeydi. Fahrettin hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra kendisi ile görüştük. İspanya'da bir projenin başındaydı ama sağ olsun, bizleri kırmadı. Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşamış, milli takım formasını şerefle giymiş, Guus Hiddink, Christoph Daum ve Samet Aybaba gibi isimlerle çalışmış, Alex'in takımında oynamış bir isim. Zaten Brezilyalı, futbol bilgisini tartışmaya gerek yok. Kendisini Türk vatandaşı yaptık, inşallah buradaki başarılarıyla da 'Çorumlu Mehmet' yapacağız. Çorum Belediyespor'un bundan sonra teknik patronu Mehmet Aurelio'dur."
Aurelio ilk antrenmanına çıktı

Aurelio, kırmızı-siyahlı ekiple ilk maçına, 5. haftada 30 Eylül Pazar günü Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda oynanacak Turgutluspor müsabakasında çıkacak.
İlk olarak 2001-2002 sezonunda Trabzonspor'a transfer olarak Türk futbolunda boy gösteren Brezilyalı Marco Aurelio, 2006 yılında Türk vatandaşlığına geçip Mehmet adını aldı ve A Milli Takım için de mücadele etti. Bordo-mavili ekibin ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan Aurelio, 2015-2016 sezonunda ise TFF 1. Lig'de Göztepe'nin teknik direktörlüğünü üstlenmişti.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.