Mehmet Topal geri dönüyor: Yeni adresini duyurdular, tarih bile verildi

Rumen basını, teknik direktör Mehmet Topal’ın yeniden Petrolul Ploiești ile anlaşmaya vardığını öne sürdü. Deneyimli çalıştırıcının kısa süre içinde takımın başına geçmesi bekleniyor.
Romanya temsilcisi Petrolul Ploiești’de Eugen Neagoe ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için Mehmet Topal ismi gündeme geldi. Rumen basınında yer alan iddialar, anlaşmanın tamamlandığı yönünde.
Rumen basınından ProSport’un haberine göre; İstanbul’da bulunan Mehmet Topal’ın cuma günü yeni takımının başında olacağı ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın, Türkiye ile Romanya arasında oynanacak karşılaşmayı tribünden takip ettikten sonra ülkeye geçeceği aktarıldı.

Haberde ayrıca Topal’ın, kulüpte görev yapan antrenörlerle iletişime geçtiği ve bazı talimatlar verdiği belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının cuma sabahı ilk antrenmanına çıkmasının planlandığı kaydedildi.
Reklam
Öte yandan Mehmet Topal’ın, Romanya ekibine Türkiye’den iki yardımcı antrenörle birlikte gideceği de öne sürüldü.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.