Milan Skriniar transferinde asıl sıkıntı ortaya çıktı
11:31, 30/04/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 11:33, 30/04/2025, Çarşamba

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Milan Skriniar'ın bonservisini almak isteyen Fenerbahçe'yi gelecek yaz zorlu bir transfer süreci bekliyor.
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve savunmadaki başarılı performansıyla dikkat çeken Milan Skriniar'ın sarı lacivertli takımdaki geleceği merak konusu oldu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Avrupa'nın dev kulüplerinin peşinde olduğu Skrinia'ın transferinde Fenerbahçe'ye en ciddi rakip Napoli.

PSG'nin, 30 yaşındaki oyuncu için belirlediği bonservis bedeli 15 milyon Euro. Ancak transferde asıl zorluk, futbolcunun yıllık 10 milyon Euro'yu bulan maaşı.

Reklam
Napoli, bu rakam karşısında temkinli bir tutum sergilerken, Fenerbahçe oyuncuyu kadroda tutma konusunda istekli davranıyor.

Skriniar için yaz döneminde hem sportif hem de finansal açıdan zorlu bir yarışın yaşanması bekleniyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.