Milli futbolcu Avrupa'ya uçuyor! İşte Ozan Tufan'ın yeni takımı

​Milli futbolcu Avrupa'ya uçuyor! İşte Ozan Tufan'ın yeni takımı
​Milli futbolcu Avrupa'ya uçuyor! İşte Ozan Tufan'ın yeni takımı

Fenerbahçe ile bağlarını koparmaya hazırlanan Ozan Tufan kendisine kulüp buldu.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımında istemedi Ozan Tufan, Fenerbahçe'den ayrılmak için gün sayıyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Katar ekiplerinin yanı sıra milli futbolcu Avrupa'dan da teklif aldı.

İspanya yolcusu

Aykut Kocaman, Ozan Tufan'ı sildi.
Aykut Kocaman, Ozan Tufan'ı sildi.

Milliyet'in haberine göre; Ozan Tufan İspanya’nın Leganes takımı ile temas halinde. İspanyolların genç oyuncuyu kiralık olarak renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.

Uygun’u reddetti

Teknik Direktör Bülent Uygun’un takımı Al Gharafa’nın teklifini geri çeviren Ozan, kendisine Avrupa’dan gelen önerileri değerlendiriyordu.

Kiralık istiyor

Yetenekli futbolcu kendisine yeni bir menajer buldu.
Yetenekli futbolcu kendisine yeni bir menajer buldu.

Menajer Ahmet Bulut ile yollarını ayıran Ozan, kısa bir süre önce Perisic, Kalinic ve Handanovic gibi isimlerin menajerliğini yapan Fali Ramadani ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Ramadani ardından yeni futbolcusu adına İspanyol ve İngilizlerle görüşmeleri yürütüyordu. Özellikle La Liga ekiplerinden Leganes’in Ozan Tufan ile yakından ilgilendiği, genç oyuncunun da gelen teklife olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Şu an ligde 12. sırada bulunan Leganes’in Ozan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı planladığı bildirildi.