Milli takımda Emre Belözoğlu bilmecesi

Emre Belözoğlu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunurken.
Emre Belözoğlu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunurken.

Sakatlığı sebebiyle Moldova maçı kadrosundan çıkartıldığı iddia edilen Emre Belözoğlu hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, deneyimli futbolcunun kadrodan çıkartıldığı iddialarını yalanladı ardından da Emre Belözoğlu yedekler arasında yer aldı.

EURO 2020 Elemeleri kapsamında H Grubu ikinci maçında Moldova ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımızda Emre Belözoğlu bilmecesi yaşanıyor.

İlk olarak İhlas Haber Ajansı’nın servis ettiği haberde, kaptan Emre Belözoğlu’nun sakatlığı sebebiyle Moldova müsabakası kadrosundan çıkartıldığı belirtildi. Bu gelişmeden yalnızca birkaç dakika sonra Fanatik Gazetesi’ne konuşan milli takım yetkilileri ise durumu yalanladı.

Emre Belözoğlu’nun Moldova maçı kadrosundan çıkarılmadığını belirten Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, böyle bir durumda ilgili açıklamayı resmi kanalları aracılığıyla yapacaklarını ifade ettiler.

  • "Emre Belözoğlu'nun Moldova maçı kadrosundan çıkarılması söz konusu değil. Bu tür bir durumda resmi kanallarımız aracılığıyla bilgilendirme yapıyoruz."

Arnavutluk maçında sakatlanan Emre Belözoğlu, Moldova karşısında ilk 11'de riske edilmedi. Deneyimli oyuncu, Eskişehir'de oynanan karşılaşmada yedekler arasında yer alıyor ve Şenol Güneş'in ilerleyen dakikalarda görev vermesi halinde forma giyecek.

  • Tecrübeli futbolcu, Milli Takımımız'ın Arnavutluk'u 2-0 yendiği maça ilk 11'de başlamış, 65. dakikada ise sakatlanarak oyundan çıkıp yerine genç orta saha Dorukhan Toköz'e bırakmıştı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🇹🇷Kaç kaç biter?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()