Milli tenisçi Ayla Aksu, Portekiz'deki WTA 125 turnuvasında ikinci oldu
17:04, 21/06/2026, Pazar

Ayla Aksu
Milli tenisçimiz Ayla Aksu, Portekiz'de gerçekleştirilen WTA 125 turnuvasında rakibi Darja Vidmanova'ya setlerde 2-0 yenilerek ikinci oldu.
Milli tenisçi Ayla Aksu, Portekiz'de düzenlenen WTA 125 Figueira da Foz Turnuvası'nı ikinci sırada tamamladı. Türkiye Tenis Federasyonunun açıklamasına göre Ayla Aksu, finalde turnuvanın 3 numaralı seribaşı Darja Vidmanova ile karşılaştı.
Milli sporcu, Çek rakibine 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenilerek ikinci oldu.
Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan Ayla, kariyerinde ilk kez WTA 125 seviyesinde final oynama başarısı gösterdi.

Zpor
A Milli Takım'a bir şok daha: FIFA ülke sıralamasında büyük düşüş | Tablo güncellendi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.